Son Dakika Haberler

Sokak hayvanları yasasına tepki gösteren Dervişoğlu: Yok etme cümlelerinden hayır gelmez

Sokak hayvanları yasasına tepki gösteren Dervişoğlu: Yok etme cümlelerinden hayır gelmez
Okunma : 58 views Yorum Yap

İYİ Parti’de Meral Akşener’de sonra partinin başına geçen Müsavat Dervişoğlu grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nin bile karşı çıktığı sokak hayvanları yasası hakkında konuşan İYİ Parti lideri Dervişoğlu, ölümle, yok etme ile aşlayan cümlelerden hayır gelmeyeceğini ifade etti.

Saray iktidarının sokak hayvanları yasası ile önlerine bir vicdan bombası attığını belirten Dervişoğlu, yaşamanın ve yaşatmanın lügatlarında olmadığını belirtti. Yüzyıl önce Cumhuriyet’i çok görenlerin bugün de aynı olduklarını ifade eden Dervişoğlu, Türk Milletinin Cumhuriyet ve İstiklal ülküsü var oldukça ateşle imtihanının asla bitmediğini belirtti. Dervişoğlu Lozan’a düşman olanların Serv’in alkışlayıcıları olduğunu söyledi.

DUYUN-U UMUMİYE MEMURU VERGİMATİK MEHMET

İktidarın ekonomi politikalarını da eleştiren Dervişoğlu, bugünün Duyun-u Umumiye memurunun isminin vergimatik Mehmet olduğunu söyledi. Moody’s’in Türkiye’nin puanının artırmasına değinen Dervişoğlu,  bu artırım ile Bakan Şimşek’in adeta düğün bayram ettiğini ifade etti. Türkiye’nin bu puan artırımı ile Bangladeş, Benin, Fiji, Honduras, Karadağ ve Ürdün gibi ülkelere denk geldiğini belirtti.

SARAY İKTİDARI VİCDAN BOMBASI ATTI ÖNÜMÜZE

İYİ Parti lideri Dervişoğlu, günlerdir tartışma konusu olan sokak hayvanları yasası hakkında da konuştu.  Sokaklarda öfke olduğunu belirten Dervişoğlu saray iktidarının insanların önüne bir vicdan bombası attığını belirtti.  Yaşatmanın lügatlarında olmadığını belirten Dervişoğlu, saklamak zorunda oldukları çok büyük bir ihanet olduğunu söyledi.

Dervişoğlu, yok etme ile öldürme ile başlayan cümlelerden hayır gelmeyeceğini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)